Vad är Rafting?

Rafting är en populär vattensport som involverar att åka i ett gummibåt, d.v.s raft, nedför en snabbflödande flod. Det är en spännande och oförglömlig upplevelse exakt som Paragliding. Vilken lämpar sig för både familjer och grupper av vänner som söker ett äventyr.

Viktigt att veta om Rafting

Rafting kan vara en rolig och utmanande aktivitet som kräver kunskap, samarbete och säkerhet för att njutas ordentligt. Det är viktigt att ha med sig en erfaren guide som kan föra båten genom strömmen och ge instruktioner till besättningen. Dessutom är det viktigt att följa guidens instruktioner och ta hänsyn till vattenströmmar och omgivande faror. Så kan du njuta av den otroliga åkturen.

Kläder

Förutom att ha en bra flotte behöver du också kläder som skyddar dig mot väder och vatten. Vattentäta kläder är ett måste. Därför är det också viktigt att ha ordentliga skor som håller fötterna torra. Det är också bra att ha ett par flythjälmar och säkerhetslinor, för att hålla dig säker.

Rafting erbjuder en oöverträffad möjlighet att uppleva naturen.  Från den lugna och sköna floden till de branta och äventyrliga bergsområdena. Därför ska du, om du söker ett äventyr som är galet, roligt och fullt av minnen, prova på Rafting.