Paragliding i Schweiz

Schweiz är känt för sina vackra berg och landskap, och det är inte svårt att förstå varför paragliding i Schweiz är en så populär aktivitet. Att glida genom luften med en utsikt över Alperna är en upplevelse som inte går att beskriva med ord.

Guidad paragliding

Om du planerar en resa till Schweiz för att utföra guidad paragliding, finns det ett par saker du bör tänka på. Först och främst är det viktigt att välja ett pålitligt och erfaret företag att göra turen med. Det finns många företag som erbjuder paraglidingturer i Schweiz, som du hitta här.

Bästa Plats ?

Paragliding i Schweiz
Paragliding i Schweiz

När det gäller att välja en plats för din paraglidingtur är det svårt att gå fel med någon av Schweiz alpområden. Zermatt, Interlaken och Visp är alla populära platser för paragliding och erbjuder fantastiska vyer. Zermatt är känt för att erbjuda flygningar över Matterhorn, medan Interlaken erbjuder flygningar över Jungfraujoch. Och Visp erbjuder flygningar över det vackra området kring Aletsch Glacier.

Bra att veta

Det är viktigt att komma ihåg att paragliding är en väderberoende aktivitet, var beredd på att din tur kan bli inställd eller förskjuten på grund av dåligt väder. Det är också viktigt att vara i god fysisk form och inte rädd för höjder.

Utrustning och instruktion

Innan du tar av, kommer du att få en grundläggande instruktion av din instruktör. Du kommer lära dig om utrustningen, säkerhet och hur du styr din paraglider. Sedan är det bara att hoppa och glida! Du kommer att få njuta av en fantastisk utsikt över Schweiz landskap. Och kanske se några fåglar eller gäss flyga tillsammans med dig.

Efter din flygning, kommer du att känna dig upplivad och full av energi. Det är en upplevelse som du kommer att minnas för resten av livet. Så om du letar efter en unik och minnesvärd aktivitet under din resa till Schweiz, varför inte prova på guidad paragliding i Schweiz?